Schakkebroek Primeert!
Schakkebroek Primeert! Over Schakkebroek Schakkebroek primeert: activiteiten Schakkebroek primeert: feestcomite Schakkebroek primeert: ontdek de plek Contacteer Schakkebroek primeert
 

Sinterklaasshow

Sinterklaasshow Schakkebroek

Het hoofddoel van onze vereniging is nog steeds het organiseren en ondersteunen van activiteiten die het samenhorigheidsgevoel van de inwoners van Schakkebroek stimuleren.

Sinterklaasshow SchakkebroekWij vinden het dus ongelooflijk belangrijk dat ook onze toekomst (kinderen en/of kleinkinderen) van ons dorp blijven houden en het als een droomplek aanschouwen waar ze later eeuwig willen blijven of op zijn minst met veel nostalgie kunnen aan terugdenken.

Welke figuur behoort op dat vlak bij ieder van ons tot één van de absolute hoogtepunten wat jeugdsentiment betreft? Inderdaad: Sinterklaas!

Daarom doet ‘Schakkebroek Primeert!’ er absoluut alles aan om deze goedheilige man te paard samen met een dozijn vol knechten naar de Amandinazaal te lokken en dit telkens op de laatste zondagnamiddag van november.

Sinterklaasshow SchakkebroekDankzij de opbrengst van ons jaarlijks spel zonder grenzen is het voor ons mogelijk om alle mensen van Schakkebroek die kinderen of kleinkinderen hebben tot en met 12 jaar volledig GRATIS een kindershow aan te bieden met als absoluut climax het bezoek van Sint met zijn Pieten.

Noteer nu alvast zondag 25 november 2012 in je agenda. De deuren van de zaal openen om 14u00.
Clown Bas is zich alvast aan het voorbereiden op allerhande knotsgekke fratsen! Gegarandeerd plezier voor zowel jong als oud!

Sinterklaasshow Schakkebroek Sinterklaasshow Schakkebroek Sinterklaasshow Schakkebroek

 

 
Activiteitenkalender
 
04/08 BBQ Amandina VC
07/08 Terrasfilm   Park Amandinahuis
15/08 Openluchtmis Terbermenweg
15/08 Spel zonder grenzen
02/09 Pannenkoekenfeest Ziekenzorg
26/10 Wijndegustatie Amandinagilde
10/11 Herstwandeling Amandinagilde
16,17,23,
24 nov.
HERO theater
24/11 Rondgang Sinterklaas Amandinagilde
25/11 Sinterklaasfeest
01/12 Breughelfeest

CONTACT INFO

Contacteer Schakkebroek Primeert! 0498 46 24 09
Contacteer Schakkebroek Primeert! b.moyaers@gmail.com

 

 
   © 2012: Schakkebroek Primeert!       Webdesign by Nuraxi